Pages

Monday, January 10, 2011

Seperenggan Setingkat #1

Twitter adalah alter-ego aku. Aku tak suka orang dari real life yang tak faham kegilaan aku, memfollow aku dan/atau nak kondem. Apa yang terpacul dari kepala, itulah yang aku tweet. Aku tahu, tak semua benda aku tweet tu betul dan sesuai dengan norma, tapi, itulah aku dalam parallel universe yang lain. Aku terpaksa block korang kalau korang dari tempat kerja aku, family aku, budak UIA dari kelompok tertentu atau dari golongan pengomplen tegar.

2 comments:

  1. am i included?? i hope not! haha

    ReplyDelete
  2. bila ko tulis comment ni weh? tak perasan. hahaha.

    ReplyDelete