Pages

Tuesday, January 11, 2011

Seperenggan Setingkat #2

Bergolek gelak aku check Twitter pagi ni. Aku baru perasan Dato' Siti dah ada twitter and her followers mencanak-canak semakin ramainya. Bila baca satu tweet dia masa dia tengok Final Piala Suzuki AFF tu, dia ada tweet pasal Fahmi muka brutal. Kemudian dia tweet pasal Rajagobal. Nevermind la nama Rajagobal - Rajagopal ramai yang salah eja. But, then, sebagai #CreepyFan aku pun betulkan grammar dia sket. Grammar aku takde la betul, tapi, aku reti lagi la membezakan antara singular dan plural. Hari ni, dia dah delete tweet dia tu. Hehehe

4 comments:

  1. kau sungguh kejam dowh! hahaha~

    ReplyDelete
  2. aku tegur nicely what. semua org penah typo.

    ReplyDelete
  3. only now aku tau siti ade twitt. nak follow lah huhu

    ReplyDelete
  4. follow la, jap lagi dia akan hapdet ko dgn aktiviti anak2 tiri dia.. lol

    ReplyDelete